Akut behandling
Ring i dag på telefon
46 78 70 08

Gundsø Dyreklinik – Når du vil sikre trivsel hos din hest

 

På Gundsø Dyreklinik, der ligger nord for Roskilde, har vi hestedyrlæger med høj faglig fokus og bred erfaring inden for alle behandlingsformer.
  
Vi hjælper med behandling af din hest, og vi tager hånd om alt såsom:
 
  • Akut sygdom
  • Rideproblemer
  • Bløddelskirurgi og visse typer af operationer
  • Tandbehandlinger
  • Kastrationer
  • Reproduktion
  • Genoptræning
  • Ormestrategi
  • Osteopati og kiropraktik
  • Programmer i genoptræning
Vi har fast base nord for Roskilde, men vi udfører også udkørende praksis til store dyr. Herudover har vi staldfaciliteter til indlæggelse, folde og selskabsheste, så din hest ikke går alene under indlæggelsen.
 
Tag fat i os og lad vores omhyggelige og fagligt velfunderede hestedyrlæger i Roskilde tage sig godt af din hest. Ring på telefon 46 78 70 08 eller udfyld vores kontaktformular med din henvendelse. 
 
Skal din hest have akut behandling? Så ring til vores akuttelefon, og få hurtig behandling af din hest.
 

Hestedyrlægerne nord for Roskilde har din hest i centrum

 
Vores vigtigste opgave er, at du og din hest får den bedste, mest personlige behandling med et højt fagligt niveau.
 
Din tryghed ligger i, at vi er meget bevidste om vores ansvar, når det kommer til behandling af din hest. Hos os er heste ikke bare vores arbejde – det er vores interesse og passion. Vi kender de fleste symptomer, og vi ved, hvordan din hest udtrykker sig, når den har ondt, når den har feber, når den har sadelproblemer og så videre. Overlad trygt din hest til os, så sørger vi for, at den får den rigtige behandling.
 
Vi vælger at investere ressourcer i videreuddannelse, så din hest altid er i kompetente hænder hos vores hestedyrlæger i Roskilde.
 

Hos os får du hjælp til alt fra ormestrategi til operationer

 
Vi hjælper med hele sundhedsstrategien lige fra vaccination og tandraspning til fodring og ormestrategi, så du sikrer dig, at din hest forbliver sund, rask og stærk.
 
Er der alligevel brug for behandling af din hest, står vores hestedyrlæger i Roskilde klar til at hjælpe.
 
Kontakt os og hør mere om vores dyreklinik, hvor din hest er i de bedste hænder, ved at ringe på telefon 46 78 70 08.

Undersøgelse og behandling af din hest


Undersøgelse og behandling af heste kan foretages dér hvor hesten er opstaldet eller på vores klinik. Akut opstået sygdom, almindelig behandling samt vaccination foretages oftest ude i stalden. 

Er der tale om udvidede undersøgelser, er det en fordel at bringe hesten ind på klinikken, hvor det er muligt at lave alle nødvendige undersøgelser på een gang. På klinikken råder vi over det nødvendige udstyr til at diagnosticere og behandle f.eks. haltheder, ryglidelser, tandsygdomme og meget andet. Det er ofte muligt at få hesten undersøgt og behandlet samme dag, men udredninger af rideproblemer tager ofte 2 dage.

Hopper som skal insemineres kan opholde sig hos os i brunstperioden og således blive monitoreret hele dagen. Dette sikrer at insemineringen foretages på det helt rigtige tidspunkt. Vi har 4 tdr. land med hestefolde. Derfor kommer heste, som opstaldes hos os, på fold hver dag.

Kontakt Gundsø Dyreklinik
Ring for tidsbestilling. Kontakt os på:
46 78 70 08

Telefontid mellem 08:00 og 11:00 samt mellem 14.00 og 16.00.

Klinikken er åben fra 09.00 til 17.00 fra mandag til fredag.

Emne:
*
Besked:
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Gundsø Dyreklinik | Hestemarken 2 | Gundsølille, 4000 Roskilde | Telefon: 46 78 70 08 | E-mail: gd@gundso-dyreklinik.dk